Latest Movie :

Kung Fu Panda (2008) Dublat In Romana

Povestea are loc în Valley of Peace, un tărâm fictiv din China antică locuită de animale antropomorfe. Po, un urs panda, este un fanatic al kung fu-ului care idolatrizează Furious Five – Tigress, Monkey, Mantis, Viper şi Crane – un cvintet de maeştri kung fu antrenaţi de panda roşu numit Shifu. Ajutându-şi tatăl gâscă Mr. Ping la restaurantul său de tăiţei, Po a fost incapabil de a-şi atinge visul de-a deveni el însuşi un maestru kung fu. Oogway, o ţestoasă bătrână şi mentora lui Shifu, are o viziune în care fostul student al lui Shifu, maleficul leopard al zăpezilor pe nume Tai Lung, va scăpa din închisoare şi se va întoarce în Valley of Peace pentru a se răzbuna.
Shifu intră în alertă şi îşi trimite mesagerul, gâsca Zeng, pentru a preveni evadarea lui Tai Lung. Apoi organizează un turneu de kung fu pentru ca Oogway să poată identifica Războinicul Dragon, singurul maestru kung fu demn de-a primi Dragon Scroll (despre care se spune că deţine secretul puterii nelimitate) şi a-l putea învinge pe Tai Lung. Po ajunge şi el la porţile arenei, dar nu reuşeşte să pătrundă în interior. Disperat să vadă alegerea Războinicului Dragon, Po se leagă de nişte artificii, zboară prin aer şi aterizează în mijlocul arenei, fix în dreptul degetului lui Oogway. Spre mirarea tuturor, Oogway îl proclamă pe Po drept Războinicul Dragon.
Crezând că decizia lui Oogway a fost una accidentală, Shifu încearcă să-l scoată din joc pe Po ridiculizându-l pentru a-l face să renunţe. Furious Five îl iau şi ei la mişto din cauza lipsei sale de abilităţi în materie de kung fu. După ce primeşte încurajări de la Oogway, Po îndură antrenamentele draconice la care este supus şi începe să se împrietenească încet, încet, cu cei cinci datorită tenacităţii sale, calităţilor de bucătar şi simţul umorului dezvoltat.

VARIANTA 1 -  Dublat In Romana


VARIANTA 2 - Subtitrat in romana

Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Desene animate dublate sau subtitrate in limba romana - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger