Latest Movie :

Ratatouille (2007) Dublat in Romana

Remy este un tânăr şi ambiţios şobolan înzestrat cu un simţ al mirosului şi al gustului ieşit din comun. Inspirat de idolul său, recent decedatul bucătar Auguste Gusteau, Remy visează să devină un mare bucătar la rândul său. Când o femeie îi descoperă clanul, ei sunt forţaţi să plece în altă parte; Remy este separat de familia lui din cauza degringoladei care se produce când femeia începe să tragă cu arma. El ajunge în canalizarea Parisului şi apoi se regăseşte în apropierea restaurantului lui Gusteau. În timp ce Remy priveşte, un băiat pe nume Alfredo Linguini este angajat ca om de serviciu de către Skinner, actualul patron al restaurantului şi fostul partener parşiv al lui Gusteau.
Când Linguini varsă din greşeală o oală de supă şi încearcă s-o recreeze, dar iese un adevărat dezastru, Remy intră în bucătărie şi găteşte supa în locul lui la perfecţie. Linguini îl prinde pe Remy, dar nu are timp să facă nimic, deoarece este luat la întrebări de către Skinner. În timp ce Skinner ţipă la Linguini, supa este servită în mod accidental şi se dovedeşte a fi de un real succes. Colette Tatou, singura bucătăreasă din restaurant, îl convinge pe Skinner să-l păstreze pe Linguini drept bucătar pe segmentul supelor. După ce Skinner îl prinde pe Remy în timp ce voia să fugă, el îi ordonă lui Linguini să-l ucidă, dar el nu poate face asta.
Linguini descoperă apoi inteligenţa şi abilităţile lui Remy şi îl păstrează. În prima zi de bucătar a lui Linguini, el şi Remy trebuie să descopere un mod de-a comunica, fără a atrage atenţia asupra lui şi a faptului că se află un şobolan în bucătărie. Soluţia? Remy îl controlează pe Linguini ca pe o marionetă, trăgându-l de păr ca şi cum ar manevra nişte manete în timp ce el se ascunde în pălăria de bucătar a acestuia.
VARIANTA 1
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Desene animate dublate sau subtitrate in limba romana - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger