Latest Movie :

Frozen – Regatul de Gheaţă (2013) Dublat în Română

Elsa, tânăra prinţesă a regatului Arendelle, posedă abilităţi de-a crea gheaţă şi zăpadă. Într-o noapte, în timp ce se juca, ea îşi îngheaţă accidental sora mai mică, Anna, cu puterile sale, pe care nu şi le poate controla. Regele şi regina caută ajutor din partea trollilor, care o dezgheaţă pe Anna şi o face să uite incidentul şi faptul că sora ei are aceste abilităţi. Liderul lor, Grand Pabbie, îi informează că dacă Elsa i-ar fi îngheţat inima Annei ar fi ucis-o. Pentru a o proteja pe Elsa şi a evita ca puterile sale să pună în pericol alte persoane, familia regală se izolează în castel. Elsa, speriată de ceea ce s-a petrecut şi temându-se c-o va răni iarăşi pe Anna, îşi petrece foarte mare parte din timp ascunzându-se în propria cameră ceea ce face ca relaţia dintre ele să se răcească – la propriu şi la figurat.
Mulţi ani mai târziu, părinţii lor îşi pierd subit viaţa, iar Elsa este obligată să iasă din „ascunzătoare” şi să preia coroana şi conducerea regatului. După trei ani de la moartea regelui şi reginei, demnitarii din lumea-ntreagă se adună în Arendelle pentru a asista la încoronarea Elsei. Printre ei se află şi Ducele Weselton, un membru de seamă din vecinătatea Arendelle care doreşte să profite de această situaţie grea prin care trece regatul. Anna este foarte încântată de faptul că porţile regatului se vor deschide în sfârşit, iar ea va putea cunoaşte oameni noi.
În timp ce hoinărea pe străzi, Anna se întâlneşte cu Prinţul Hans, iar între ei se aprinde imediat scânteia dragostei. Deşi este îngrozită că-şi va expune puterile, încoronarea Elsei se desfăşoară fără incidente. În timpul recepţiei, Hans o cere de soţie pe Anna, care acceptă imediat, însă Elsa refuză să le acorde binecuvântarea ceea ce duce la o ceartă violentă între cele două surori, iar Elsa îşi pierde controlul şi îşi expune abilităţile în faţa tuturor. Panicată, Elsa fuge în North Mountain şi, fără să vrea, aruncă întregul regat într-o iarnă eternă.
VARIANTA 1

VARIANTA 2


Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Desene animate dublate sau subtitrate in limba romana - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger