Latest Movie :

Mr. Peabody & Sherman (2014) Dublat in Romana

Mr. Peabody este un câine vorbitor şi cea mai inteligentă fiinţă din lume, dar atunci când nici un om nu doreşte să-l adopte ca animal de companie, el îşi dedică viaţa atingerii mai multor obiective profesionale. Când Mr. Peabody găseşte un bebeluş abandonat, pe nume Sherman, el reuşeşte să-l adopte pe băiat şi îl învaţă de la o vârstă fragedă cum să folosească o maşină a timpului denumită WABAC, iar viaţa celor doi se dovedeşte a fi o serie de aventuri nebuneşti prin timp. În cele din urmă, Sherman ajunge la vârsta când trebuie să meargă la şcoală, spre îngrijorarea lui Peabody că vor fi despărţiţi.
Din păcate, în prima zi, Sherman se laduă colegei sale de clasă Penny Peterson cunoştinţele sale, iar aceasta râde de el şi îl umileşte, ajungând până în punctul în care îi spune că este un câine deoarece este crescut de unul, astfel că Sherman ajunge s-o muşte. Drept urmare, după o discuţie cu directorul Purdy, habotnica aistenta de la Protecţia Copilului, Ms. Grunion, îl informeaza pe Peabody că va solicita custodia lui Sherman dacă în urma inspecţiei la domiciliu pe care o va efectua se va dovedi ca fiind nepotrivită pentru băiat.
Peabody îi invită pe soţii Peterson la el pentru a rezolva conflictul. În timp ce Peabody îi încântă pe părinţii lui Penny, Sherman este forţat s-o facă să se simtă bine pe ostila Penny. În cele din urmă, el este nevoit să treacă peste ordinul lui Peabody şi îi arată acesteia WABAC-ul pentru a o impresiona, iar apoi ajung să călătorească print imp cu maşinăria. Sherman se întoarce câteva momente mai târziu pentru a-i spune lui Peabody că Penny se află în Egiptul Antic şi refuză să se întoarcă.
VARIANTA 1




Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Desene animate dublate sau subtitrate in limba romana - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger