Latest Movie :

The Boxtrolls – Boxtroli (2014) Subtitrat în Română

În anul 1805, în oraşul fictiv Cheesebridge, zvonurile despre trolii ce trăiesc în subteran, cunoscuţi drept Boxtrolls, răpesc şi omoară copii. Exterminatorul de dăunători Archibald Snatcher cade la o înţelegere cu primarul oraşului, Lord Portley-Rind, de-a distruge fiecare Boxtrol în schimbul unui loc în consiliul oraşului. În prezent, Boxtrolii sunt nişte creaturi paşnice, care poartă cutii de carton şi ies din subterane pe timpul nopţii pentru a scotoci prin gunoaie în căutarea diverselor lucruri care să le fie utile în punerea în practică a anumitelor invenţii.
Un bebeluş pe nume Eggs locuieşte printre ei, fiind îngrijit de către un Boxtrol pe nume Fish. Pe măsură ce Egg creşte, el devine confuz şi nemulţumit de dispariţia tot mai accentuată a Boxtrolilor care este cauzată de Snatcher. Fiica neglijată a Lordului Portley-Rind, Winnie, îl vede pe Eggs scotocind prin gunoaie împreună cu doi Boxtroli. Cei trei sunt urmăriţi de către Snatcher şi acesta reuşeşte să-l captureze pe Fish. Devastat, Eggs se deghizează şi iese la suprafaţă pentru a-l găsi. El soseşte în mijlocul unui bâlci anual care comemorează dispariţia lui „Trubshaw Baby” survenită în urmă cu 11 ani – presupus răpit şi ucis de Boxtroli.
Eggs o vede şi urmăreşte pe Winnie, iar aceasta îl recunoaşte ca fiind băiatul pe care l-a văzut în noaptea trecută scotocind prin gunoaie. Aceasta nu se sperie de el ci îl ajută şi îndrumă spre sediul lui Snatcher, o fabrică abandonată. Furişându-se în fabrică, Eggs îl găseşte pe Fish închis într-o cuşcă şi îl eliberează, dar sunt prinşi amândoi în timp ce încearcă să fugă. Între timp, el mai face unele descoperiri care dau peste cap tot ce se ştia până în prezent.
VARIANTA 1
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Desene animate dublate sau subtitrate in limba romana - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger