Latest Movie :

Free Birds – Păsări Libere (2013) Subtitrat in Romana

Reggie curcanul (Owen Wilson) s-a temut întotdeauna de Ziua Recunoştinţei deoarece aia este ziua în care oamenilor nu le lipseşte curcanul din meniu. Cu toate acestea, avertismentele insistente pe care le lansează celorlalţi curcani din fermă nu sunt luate în considerare de aceştia şi l-au transformat într-un adevărat proscris. Cândrealizează şi ceilalţi curcani că spusele lui Reggie nu erau fantasmagorii de-ale lui, aceştia îl aruncă „în gura lupilor” în tentativa de-a se salva ei. Cu toate acestea, printr-o conjunctură favorabilă lui, Reggie ajunge curcanul graţiat de Preşedintele Americii (o tradiţie de Ziua Recunoştinţei ca Preşedintele să graţieze un curcan) şi dus la Camp David (casa de vacanţă a preşedintelui).
Deşi îi este greu să înţeleagă ce se petrece, Reggie ajunge să intre în rutina zilnică şi se obişnuieşte să nu facă nimic altceva decât să mănânce pizza şi să se uite la telenovele. Cu trei zile înainte de Ziua Recunoştinţei, Reggie este răpit de Jake (Woody Harrelson), preşedintele singurei organizaţii cunoscute care luptă împotriva sacrificării curcanilor. Jake îi spune că „Marele Curcan” i-a spus să-l găsească pe Reggie pentru a călători înapoi în timp, la prima astfel de sărbătoare, pentru a-l ajuta să pună capăt sacrificării curcanilor de Ziua Recunoştinţei odată şi pentru totdeauna!
În ciuda intervenţiilor agenţilor federali şi câtorva tentative de-a scăpa, Jake reuşeşte să-l ţină sub control şi să-l ducă acolo unde trebuie. Odată ajunşi, ei sunt imediat atacaţi şi separaţi de nişte vânători coloniali conduşi de Myles Standish (Colm Meaney). Reggie şi Jake sunt salvaţi de intervenţia curcanilor amerindieni conduşi de Căpetenia Broadbeak (Keith David) şi cei doi copii ai lui, Hunter şi Jenny (Amy Poehler). Reggie este fermecat imediat de Jenny şi se îndrăgosteşte de ea la prima vedere. Broadbeak îi explică faptul că au fost nevoiţi să se ascundă din momentul în care au început să apară coloniile şi le este foarte dificil să risposteze.
VARIANTA 1
VARIANTA 2
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Desene animate dublate sau subtitrate in limba romana - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger