Latest Movie :

Spirited Away (2001) Subtitrat în Română

Chihiro Ogino, în vârstă de 10 ani, se duce împreună cu părinţii ei în noua lor casă atunci când tatăl ei o ia pe o altă cale. Ei ajung fără să-şi dea seama într-o lume magică pe care tatăl fetei insistă să o exploreze. În timp ce părinţii ei mănâncă la un restaurant, ea se întâlneşte cu un puştan pe nume Haku şi acesta o avertizează să se întoarcă dincolo de râu înainte de căderea soarelui. Cu toate acestea, Chihiro descoperă prea târziu că părinţii ei s-au transformat în nişte creaturi asemănătoare cu porcii şi ea nu poate trece de una singură peste râul ieşit din matcă, rămânând captivă în lumea spiritelor.
După ce o găseşte pe Chihiro, Haku îi pune o vorbă bună pe lângă Kamaji pentru a-i oferi un loc de muncă. Kamaji şi lucrătorul Lin o trimit pe fetiţa la vrăjitoarea Yubaba; aceasta îi oferă o slujbă, dar îi schimbă numele în Sen. În timp ce îşi vizitează părinţii, Sen găseşte un bilet de adio adresat lui Chihiro şi realizează că deja şi-a uitat numele real. De asemenea, Haku o avertizează din nou pe fată că vrăjitoarea are capacitatea de a controla oamenii prin schimbarea numelor şi dacă îşi va uita numele real, aşa cum a făcut-o el, atunci nu va mai putea părăsi niciodată lumea spiritelor.
În timp ce lucrează, Sen invită înăuntru o creatură mascată denumită drept „No-Face” crezând că este un client. Ea descoperă ulterior că este spiritul unui râu poluat. Drept recunoştinţă că l-a curăţat, el îi oferă lui Sen un cadou magic. Mai târziu, Sen descoperă o hârtie care prezintă un dragon şi îl recunoaşte că acest dragon are legătură cu Haku.
VARIANTA 1
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Desene animate dublate sau subtitrate in limba romana - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger