Latest Movie :

A Cat in Paris (2010) Subtitrat în Română

A Cat in Paris (Une vie de chat) este un film animat de aventură/crime francez care a fost nominalizat la Oscar la categoria Cea mai bună animaţie. Filmul spune povestea unei fetiţe pariziene a cărei pisică o conduce spre descoperirea unui mister pe parcursul unei singure zi. Acesta afost regizat de Alain Gagnol şi Jean-Loup Felicioli. Cu toate că a fost foarte apreciat de specialişti, filmul nu prea a apărut prin cinematografe şi astfel se explică încasările foarte reduse.
Nico este un hoţ care se furişează în clădiri şi fură bijuterii din ele. El este mereu însoţit de o pisică neagră. În dimineaţa următoare, pisica se trezeşte într-o casă cu o fetiţă pe nume Zoe cu care se împrieteneşte. Nico îi dă pisicii o brăţară în formă de peşte pe care pisica i-o oferă la rândul ei fetiţei. Mama lui Zoe, Jeanne, vede acea brăţară şi îi cere fetei să i-o dea pentru a o arăta unui prieten poliţist, Lucas, să vadă dacă nu cumva se potriveşte cu vreun obiect care a fost furat recent de nişte hoţi în Rue Mouffetard.
Jeanne este desemnată să se ocupe de securitatea unei statui africane uriaşă care l-a costat pe soţul ei viaţa. Statuia va fi mutată în curând şi va fi ultima şansă pentru ca un hoţ celebru pe nume Victor Costa să reuşească ceea ce îşi doreşte de mult timp şi anume să o fure. În momentul în care apare acea brăţară, Lucas, urmează indiciile şi ajunge acasă la Nico. Dădaca lui Zoe, Claudine, nu este foarte atentă la fetiţă şi nu vede că aceasta a plecat de lângă ea şi se duce după pisică. În cele din urmă, hoţii o descoperă pe Zoe, iar aceasta se ascunde în casa lui Nico.
VARIANTA 1
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Desene animate dublate sau subtitrate in limba romana - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger