Latest Movie :

Tarzan (2013) Subtitrat în Română

În urmă cu 70,000,000 de ani, un meteorit uriaş, având o energie necunoscută, intră în coliziune cu Pământul în ceea ce acum este Africa Centrală, iar impactul cauzează o catastrofă de proporţii colosale ducând la dispariţia dinozaurilor. Aproape de secolul 20, industrialistul bogat John Greystoke a finanţat o expediţie în jungla Africană pentru a localiza meteoritul legendar şi speră ca energia lui să rezolve criza energetică. În ciuda eforturilor depuse de aventurierul om de ştiinţă James Porter, expediţia se dovedeşte a fi un eşec, iar John se pregăteşte să părăsească Africa împreună cu soţia lui, Alice, şi fiul lor, John Jr..
Atunci când pilotul îi duce deasupra junglei şi ajung în dreptul unui vulcan semi activ, sistemele elicopterului încep s-o ia razna, iar în timp ce pilotul se străduieşte să recapete controlul aparatului de zbor, ei ajung la meteoritul respectiv care acum s-a transformat într-un munte din inima junglei şi este păzit de babuini. Aterizând pentru a investiga, John explorează o peşteră care-l conduce în inima muntelui unde descoperă formaţiuni de piatră care strălucesc intermitent. El încearcă să ia câteva mostre pentru a le analiza, dar acest lucru cauzează o reacţie în lanţ care trezeşte vulcanul din apropiere.
În ciuda eforturilor depuse pentru a pleca de acolo, elicopterul se prăbuşşte şi John Jr. este separat de grup. Johnny este descoperit apoi de gorila Kala, care şi-a pierdut recent puiul, şi este dus în cuibul ei unde-l îngrijeşte cu atenţie. Împrietenindu-se cu alte trei tinere gorile, Johnny este adoptat de grup şi îşi uită fosta identitate, alegând să fie numit drept „Tarzan”, un nume pe care l-a inventat el şi însemnând „Primata fără blană”. Pe măsură ce trec anii, Tarzan creşte şi îşi dezvoltă abilităţile învăţate la celelalte animale din junglă, precum maimuţele sau leoparzii.
VARIANTA 1
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Desene animate dublate sau subtitrate in limba romana - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger