Latest Movie :

A Bug’s Life (1998) Subtitrat în Română

Flik, un individualist şi inventator aspirant, locuieşte într-o colonie de furnici. Furnicile sunt conduse de Prinţesa Atta şi mama ei, Regina, locuind pe Insula Furnicilor, o mică insulă din mijlocul unui pârâu secat. Flik este diferit faţă de celelalte furnici şi niciodată apreciat pe cum se cuvine din cauza invenţiilor sale problematice. Colonia este opresatăde o gaşcă de lăcuste prădătoare condusă de Hopper, gaşcă ce soseşte în fiecare sezon pentru a lua mâncarea furnicilor. Atunci când ofrandele anuale pentru lăcuste sunt aruncate accidental într-un pârâu de una dintre invenţiile lui Flik, lăcustele solicită de două ori mai multă mâncare pentru a compensa.
Având un termen limită scurt din partea lăcustelor pentru a aduna mâncarea necesară, furnicile îl păcălesc pe Flik să accepte să recruteze nişte „gândaci războinici” pentru a alunga lăcustele o dată şi pentru totdeauna. În timp ce Flik este convins că acest plan este unul bun şi va avea succes, celelalte furnici văd toată situaţia ca o şansă de-a scăpa de el definitiv şi a scăpa în acelaşi timp de problemele pe care le cauzează. În timp ce se duce spre „marele oraş” (o grămadă de mizerie aflată sub o remorcă), Flik confundă un grup de gândaci de circ, care au fost concediaţi recent de patronul lor, cu gândacii războinici pe care-i caută.
Şi gândacii la rândul lor în confundă pe Flik cu un căutător de talente şi acceptă să meargă cu el pe Insula Furnicilor. Când sosesc pe insulă, gândacii şi Flik îşi descoperă confuzia reciprocă în timpul unei ceremonii de întâmpinare din partea furnicilor. Gândacii încearcă să plece de acolo, însă sunt obligaţi să rămână din cauza atacului venit din partea unei păsări şi câştigă încrederea celorlalte furnici atunci când salvează viaţa unei furnici.
VARIANTA 1
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Desene animate dublate sau subtitrate in limba romana - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger